Hand me down

ah, akhir akhir ini aku kembali mendengarkan salah tiga lagu yang sempat sering aku nyanyikan dengan ancur pas SMA (atau SMP ya? mulai punya radio cassette player kapan ya?) Sepertinya pas SMA, pas SMP masi gandrung2nya ma RHCP (thanks to Adit n kawan-kawan yang ngajak vokalis rusak keren ini di bandnya) bright light, hand me down, downfall. semuanya dari Matchbox 20.

Sebenernya ada satu lagu lagi sih yang keren, The Difference. tapi lagu itu udah ada di HP sejak lama dan masuk di playlist wajib, jadi ya mulai terdengar biasa. Kenapa sering dinyanyikan? soalnya cuma album More than you think you are ma Eminem Show yang aku punya pas masi skolah. Maklumlah, keuangan terbatas dan ga bakat nabung. Udah pada ngira karena bagus ya? hahaaha, emang bagus sih

Dari ketiga lagu di atas, yang paling mengena yang hand me down, paling romantis soalnya, hehe. Maklumlah, zaman-zaman sekolah, SMA lagi, itu kan zaman-zaman ababil kalo pake istilah sekarang. Kita udah mulai tertarik ke lawan jenis, mulai pdkt-pdkt, mulai pingin jadi pelindung bagi yang kita taksir (sepertinya pernah nulis kek gini deh….oh iya di notes pesbuk) Dan lirik Hand me down, terutama di bagian bridge kalo ga salah istilahnya. ini lirik lengkapnya

Hand Me Down

Someday they’ll find your small town world, On a big town avenue
Gonna make you like the way they talk, When they’re talking to you
Gonna make you break out of your shell, Cuz they tell you to
Gonna make you like the way they lie, Better than the truth
They’ll tell you everthing, You wanted someone else to say
They’re gonna break your heart, yeah
From what I’ve seen
You’re just one more hand me down
Cuz no one’s tried to give you
What you need
So lay all your troubles down
I am with you now

Somebody oughta take you in, Try to make you love again
Try to make you like the way they feel, When they’re under your skin
Never once do you think that they would lie, When they’re holding you
Then you wonder why they haven’t called, When they said they’d call you
You’ll start to wonder, If you’re ever gonna make it by
You’ll start to think, You were born blind
From what I’ve seen
You’re just one more hand me down
Cuz no one’s tried to give you
What you need
So lay all your troubles down
I am with you now

*Part yang bagus*

I’m here for the hard times
The straight to your heart times
When living ain’t easy
You can stand up against me
And maybe rely on me
And cry on me, yeah
Oh no, no, no

Someday they’ll open up your world, Shake you down to the drawing board
Do their best to change you, They still can’t erase you
From what I’ve seen
You’re just one more hand me down
Cuz no one’s tried to give you
What you need
So lay all your troubles down
I am with you now
Lay them down on me
You’re just one more hand me down
And all those nights don’t give you
What you need
So lay all your troubles down
On me

thanks to lyric007.com

XD

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s